Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamuski

Tuptusiowata ta oleista woda to nic innego jak siara i jest to jak najbardziej normalne i nie dostaniesz zapalenia sutkow gdy tego nie odcisnieszTylko hormony i jezyczek dziecka sa w stanie doprowadzic do produkcji mleka!Dopiero po porodzie gdy dzidzie przystawisz do piersi ono podrazniajac jezyczkiem sutki podczas karmienia wysyla do mozgu sygnal,ze potrzebuje mleczka-dzieki temu,ze mozg odbierze ta informacje odpowiednie hormony rusza rozpoczac laktacje Wiec spokojnie-wszystko jest w normie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mama mi mówiła, że mogę się czegos takiego spodziewać tzw. siary ale nie sądziłam, że aż w takich ilościach przed porodem. Gorączki nie mam, sutki troche są czerwone ale nic mnie nie boli.

A w jakich sklepach kupujecie staniki dla kobiet karmiących piersią? Bo ja patrzyłam po różnych sklepach ale nie widziałam takich a po drugie ja mam ogromne piersi i duuuuuuuuuuży rozmiar bym potrzebowala. W Polsce nie raz miałam problem aby kupic dobry dopasowany stanik z dużą miseczką a mało pod biustem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski jesli macie POLSAT to wlasnie zaczal sie moj ulubiony bardzo fajny program DR.OZ RADZI W bardzo fajny sposob prowadzacy ten program doktor przekazuje bardzo wazne wiadomosci i rady dotyczace zdrowia,urody,sexu a nawet intymnych problemow!Nie brak tez w tym programie chumoru POLECAM!!!

Tuptusiowata ja kupilam w Polsce bardzo wygodne biustonosze do karmienia z TRIUMPHA-polecam!!!Nie wiem czy tu maja ten sklep ale napewno mozna tu kupic takie biustonosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata , ja kupilam w Lindex. Sa tez duuuze rozmiary Ale ostatnio kupilam koszulki do karmienia na ramiaczkach w H&M i sa super Z Lindexa tez mam jedna. Jakos lepiej mi pasuja niz staniki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Tuptusiowata, heh jakiś czas temu miałam podobny problem i tez pytałam dziewczyn na forum
W Polsce kupuje staniki w salonach brafiterskich, tutaj - w swojej miejscowości - nic takiego nie znalazłam
I zaopatrzyłam sie w kilka staników w HM - maja jeden model, z duzymi miseczkami i w fasonie, który mi pasuje. W Lindexie tez jest spory wybór,ja akurat dla siebie nic nie przypasowałam, ale moze Ty coś znajdziesz.

Aga31 - taka koszulka to musi byc fajne rozwiazanie, musze zajrzec w takim razie i zobaczyc czy u mnie sa

Przy okazji dziewczyny zapytam - przymierzam sie do kupna łóżeczka turystycznego. Mam określone wymagania - musi być stabilne, bo pozniej chciałabym, żeby pełniło rolę kojca, dzidzia moze spac nisko lub wysoko i chciałabym, zeby miało nakladany przewijak. Polecacie jakieś konkretne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej mamuski wiem ze watek odnosnie szczepionek juz byl natomiast chcialam zapytac jak nazywa sie szczepionka przeciwko rotawirusom bo wiem ze musze sama ja kupic w aptece i czy znacie jakies argumenty przeciw? A druga sprawa- szczepionka przeciw zoltaczce...powiedziano mi ze nie musimy jej miec bo Polska nie jest krajem zagrozonym jednak zastanawiam sie czy nie warto jej podac i w razie czego miec spokoj? Co myslicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
AK83 ,szczepinaka nazywa sie ROTARIX. Musisz ja sama kupic w aptece i isc do helse,zeby podali. Jak chcesz oczywiscie Ja nie szczepilam ani na gruzlice ani na hepatit B. Ale to Twoj wybor. Sama musisz zdecydowac czy chcesz czy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
AK83 - ja szczepionke przeciwko żółtaczce robiła,m (na razie1 dawke, czekamy na drugą). Mimo, że Polska nie jest krajem zagrożonym, to jednak w PL ta szczepionka jest obowiązkowa, a ponadto podaje się ją przed każdym planowanym zabiegiem chirurgicznym. Wolę dmuchać na zimne.

Aga31 - dzięki, wygląda fajnie i porządnie i ma fajniusie kolorki. Rozumiem, że jesteście zadowoleni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,tak,jest stabilne,przewijak tez mocny. No i ladne. Trzeba tylko dokupic jeszcze jeden materacyk do spania,bo ten co jest w srodku to cieniutki bardzo. Ale w kazdym lozeczku jest tak samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok